Фосилните и нуклеарните горива се најдоброто решение: Алекс Епштајн во борба против зелената демагогија

Со што ќе ги замените пластиката, најлонот, полиестерот? Нивната замена со дрво или метал е далеку повеќе штетна за природата! Климата

Read more