Владата го убива слободниот пазар, пазарџиите спремаат генерален штрајк

Владата не даде зелено светло за спорниот предлог-закон за престанување на важење на Законот за зелени пазари со образложение дека

Read more

(Видео) Да беа доволни пензиите и социјалната помош, нивните корисници немаше да продаваат по зелените пазари

Пазарџиите се подготвуваат за нови протести. Вечерва и утре треба да се одржат состаноци меѓу поголем број закупци на тезги,

Read more